28.2.2012

Ihana Ullekas!

Viime kevään ja syksyn yksi ehdottomista lemppariasusteista oli Ullekas -velourhattu, jossa oli tietysti mitäs muutakaan kuin tähtiä! Hattu oli sopivan lämmin monena päivänä, kun trikoopipo olisi ollut liian viileä, mutta fleece taas ihan liian kuuma. Ja leukanauhojensa ansiosta hattu vieläpä pysyi päässä :) 

Tulevaa kevättä ja syksyä varten tein taas tilauksen, johon pääsi tällä kertaa yksi trikoopipokin.
Tähtiä valitsin taas, mutta olihan autoista innostuneelle pojalle tietysti saatava myös yksi autohattu :)
Kyllä nyt kelpaa kevään tulla!Ullekas -hatut ovat mielestäni oikein kohtuullisen hintaisia ja niitä saa siis tilattua omien väritoiveiden mukaan. Minun vaativat väritoiveenikin toteutettiin just eikä melkein :) Lisäksi täytyy mainita todella hyvä ja ystävällinen asiakaspalvelu vaihto- ja palautusoikeuksineen, mikä teki minuun erityisen vaikutuksen! Ja löytyyhän nettikaupan valikoimasta toki paljon muutakin mukavaa kuin hattuja, kannattaa tutustua!

Anni


Tämä postaus sisältää ilmaiseksi tai alennuksella saatuja tuotteita.

6 kommenttia:

Miima kirjoitti...

Meillä oli pojilla viime kesänä Ullekas lippikset - aivan ihanat kuosit ja tosi hyvä malli! =) Ja taitavat mahtua vieläkin (harmi - ei saa tilata uusia :D)

Kaaponkammari kirjoitti...

Todella kivoja kaikki, sopisi hyvin pian kaksivuotiaalle Kaapollemme.

Ruususuun äiti kirjoitti...

Tosi söpösiä hattuja!

Anni kirjoitti...

Kiitos kommenteista :) Hatut ovat tosiaan kivoja, ja tykkään kun ovat varta vasten asuihin sopiviksi mietittyjä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivan näköisiä ja ihan uusi tuttavuus, joten mukavaa kun esittelit! Millaista koko luokkaa ovat? Pienin koko näytti menevän 9kk-2v, otitko sen Onnille vai?

Anni kirjoitti...

Anonyymi: Onnille otin tuota 2-3 vuotiaan kokoa, 50-51cm. Se on Onnille juuri sopiva nyt. Minusta hatut vastaavat tosi hyvin noita kokoilmoituksia, mutta jos tosiaan hattu on jostain syystä kuitenkin liian iso tai pieni, voi sen vaihtaa sopivampaan :)